Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Γυναίκα, θήραμα ή κυνηγός;



     Όσο εξελίσσονται τα χρόνια,οι μόδες αλλάζουν,η τεχνολογία μπαίνει στη ζωή μας για τα καλά ,τόσο παρατηρούμε την αλλαγή στους ρόλους των φύλων .Η ανεργία που ,ως ένα βαθμό,επηρεάζει περισσότερο τους άνδρες βοηθά στην έλλειψη της διάθεσής τους για φλέρτ και διεκδίκηση.Η πλειοψηφία πλέον φλερτάρει με την οθόνη του λάπτοπ ,δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να πλησιάσει το γυναικείο φύλο.
 
           Η γυναίκα πάλι εμφανίζεται περισσότερο διεκδικητική από ποτέ.Ο ρόλος της μητέρας/συζύγου και μόνον δεν της αρκεί.Ανεβαίνει εργασιακά,εξυψώνεται κοινωνικά ,δε διστάζει να κάνει εκείνη,όχι μόνο την πρώτη,αλλά σχεδόν όλες τις κινήσεις "πνίγοντας"ουσιαστικά το αρσενικό.Φλερτάρει η ίδια αδίστακτα παίρνοντας όλες τις ευκαιρίες στο μετερίζι της.    Ανεβαίνει ο πήχης των απαιτήσεων της σε δυσθεώρητα ύψη "Δεν ψάχνω τον mr perfect,αλλά τον θέλω μαχητή,τέλειο,ρομαντικό,αγωνιστή,αισθηματία κι άλλα πολλά"Εν ολίγοις ,όλα δικά της .
      Όχι καλές μου ,άνδρες σωστοί υπάρχουν χωρίς  τις θεϊκές διαστάσεις που ΕΜΕΙΣ τους δίνουμε. Προφανώς δε φλερτάρουν όχι από φόβο ,αλλά επειδή χρειάζονται κι αυτοί το χώρο τους .Δεν είναι οι σούπερ ήρωες που 'χουμε φτιάξει στα κοριτσίστικα δωμάτια των παιδικών μας χρόνων,αλλά απλοί,καθημερινοί άνθρωποι μ'αδυναμίες που και η ανεργία τους επηρεάζει και γενικώς η όλη κατάσταση που ζούμε ως Έθνος.

  Να μην ξεχάσω βεβαίως βεβαίως και την περίπτωση που μπορεί κάποιος να μη φλερτάρει ,όχι επειδή είναι παιδί της μαμάς,άνεργος ή ό,τι άλλο θέλετε προσθέστε,αλλά ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.Ναι φίλες μου παίζει κι αυτό στη ζωή .Γιατί ,κακά τα ψέματα,όταν ένας άνδρας λαχταρά μια γυναίκα χίλιους δύο τρόπους θα μηχανευτεί για να την πλησιάσει. Αρα, μάλλον οι συζητήσεις με φιλενάδες ,παρέα με χαρτομάντηλα και ύφος θλιμμένης κακομοίρας ας μένουν μακριά.

   Κορίτσια,ας μη γελιόμαστε .Δε μας πάει ο ρόλος της κυνηγού και μετά να κλαίμε διερωτώμενες "γιατί,γιατί και πως".Κι οι άνδρες κλαίνε ,πονάνε ,φλερτάρουν ή δε φλερτάρουν ανάλογα με τη φάση στην οποία βρίσκονται ,αλλά χρειάζονται και τη δική μας υπομονή .

    Γι 'αυτό λοιπόν κορίτσια , συστήνω υπομονή . Δε χρειάζεται να πιέζουμε καταστάσεις . Ούτως ή άλλως δε μας αρέσει πολύ περισσότερο να τρέχει ο αγαπημένος μας για μας ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: