Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Έρευνα: Γιατί οι γυναίκες χωρίζουν τον σύντροφό τους αν δεν τους πάρει δώρο του Αγίου Βαλεντίνου



Όσο και αν προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι η αγάπη είναι συνδεδεμένη εξορισμού με την «ανιδιοτέλεια», μια έρευνα με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται να ανατρέψει όλα όσα υποστηρίζουν οι απανταχού ρομαντικοί.

Για να το πούμε απλά: Δεν της έχεις πάρει δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου; Έχεις μεγάλες πιθανότητες η σχέση σου να τελειώσει! Μπορεί να ακούγεται παρατραβηγμένο ή εξωπραγματικό όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό, τουλάχιστον σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στην Αμερική.

Αποφασισμένο να χωρίσει το 53% των γυναικών

Η αμερικάνικη εταιρεία ερευνών WalletHub διεξήγαγε μία έρευνα που αφορούσε την καταναλωτική συμπεριφορά ανδρών και γυναικών την ημέρα των ερωτευμένων. Τα στοιχεία της έρευνας αποκάλυψαν πως το δώρο όχι μόνο μετράει, αλλά ειδικά για τις γυναίκες είναι τόσο σημαντικό που μπορεί να κρίνει ακόμα και τη βιωσιμότητα της σχέσης τους.

Όπως μαρτυρούν τα στοιχεία:
Το 53% των γυναικών που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δηλώνει αποφασισμένο να χωρίσει τον σύντροφό του, αν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν έχει προνοήσει για το «απαραίτητο» δώρο!
Το 24% που δεν βρίσκονται σε σχέση, σκοπεύει να αγοράσουν δώρο στον εαυτό τους.
Το 20% θα πάει το... fabulous σε άλλο επίπεδο και θα αγοράσει δώρο για... το κατοικίδιο του!

Για να την εντυπωσιάσεις, δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο

Αν δεν θες να είσαι κι εσύ ένα ακόμα στατιστικό στοιχείο στο 24% αυτών που θα γιορτάσουν μόνοι τους τον Άγιο Βαλεντίνο, τότε καλό θα ήταν να φροντίσεις από νωρίς να βρεις το κατάλληλο δώρο για την εκλεκτή της καρδιάς σου.

Φυσικά, το θέμα μας δεν είναι να εμφανιστείς με ένα οποιοδήποτε δώρο απλώς και μόνο για να μην μετατραπεί η νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου στη νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου! Χρειάζεσαι κάτι που θα την εκπλήξει, θα είναι έξυπνο, ρομαντικό και όχι γλυκανάλατο και αδιάφορο! Κάτι που θα δείχνει ότι το έχεις ψάξει πολύ γιατί ξέρεις τι της αρέσει, αλλά -μεταξύ μας- στην πραγματικότητα θα έχεις επενδύσει ελάχιστο χρόνο και κόπο.

Τι θα μπορούσε να είναι λοιπόν αυτό το δώρο που θα την κάνει να αισθανθεί μοναδική;

Σκεφτήκαμε, ψάξαμε και το βρήκαμε! Και πίστεψε μας, η σύντροφός σου θα το εκτιμήσει γιατί είναι πρωτότυπο, ιδιαίτερο και πολύ προσωπικό.

Χειροποίητα κοσμήματα, ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας

Το ξέρουμε όλοι ότι οι γυναίκες τρελαίνονται με τα κοσμήματα. Σίγουρα είναι κάτι που μπορείς να το βρεις παντού. Ωστόσο, ακόμα και ένα κόσμημα μπορεί να γίνει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.

Για αυτό μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα από μια σειρά από χειροποίητα κοσμήματα της 3rd Floor, με χαραγμένες συντεταγμένες από ένα μέρος που είναι συνδεδεμένο με ξεχωριστές αναμνήσεις σας: εκεί που γνωριστήκατε πρώτη φορά ή δώσατε το πρώτο σας φιλί, το μέρος που παντρευτήκατε ή που γεννήθηκε το παιδί σας, το μέρος που πήγατε το πρώτο σας ταξίδι μαζί ή εκεί που της έκανες πρόταση γάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: