Σελίδες

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ο καιρός

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Προτάσεις στοιχήματος για την σημερινή ημέρα από τον Σπύρο



Καλησπέρα φίλοι και φίλες...

Bραδιά Champions Legue και η σημερινή. Χτες είδαμε ωραία μπάλα από την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του να επιβεβαιώνουν τον τίτλο του φαβορί.

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια και ξεκινάμε με το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Ρόμα. Ένα παιχνίδι με πολύ ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με φαβορί τους Καταλανούς.Η Μπαρτσελόνα "πέταξε" έξω την Τσέλσι με πολύ καλή μπάλα στον δεύτερο αγώνα, νικώντας την 3-0, ενώ το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Σήμερα πιστεύω πως στην έδρα της δεν θα δυσκολευτεί πιστεύω στον 1, όχι όμως με πολλά γκολ,, καθώς οι Ρωμαίοι θα παίξουν κλειστά και όσο αντέξουν, αφού πέταξαν έξω την Σαχτάρ.Έχασαν 2-1 στην Ουκρανία με ανατροπή απο την Σαχτάρ και νίκη των Ρωμαίων στην έδρα τους με 1-0.

Στο άλλο παιχνίδι, όπου κοντράρονται δύο δυνατές ομάδες, η Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι, υπάρχει έμφαση στο σκοράρισμα. Η Λίβερπουλ απέκλεισε εύκολα την Πόρτο με 5-0 και 0-0 και στον δεύτερο αγώνα η Πόρτο ήταν ανύπαρκτη,δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Η Μάτζεστερ Σίτι έβγαλε εκτός την Βασιλεία νικώντας 1-4 εκτός και χάνοντας 1-2 εντός περνώντας κι αυτή εύκολα στις 8 καλύτερες ομάδες.




Συνοπτικά οι προτάσεις μου:





2515 G/G
2516 2-3 Goal
Προτάσεις ρίσκου:



2515 2
2516 Score 3-0


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...




ΣΠΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: